- suurentaa ja pienentää ruokaohjeita
- noudattaa omavalvontasuunnitelmaa.
- vastaanottaa, varastoi ja säilyttää raaka-aineita ja muita tarvikkeita
- valmistaa lounasruokia ja leivonnaisia perusruokaohjeiden ja -valmistusmenetelmien mukaan
- muuntaa ruokia asiakkaiden tai asiakasryhmien tarpeet huomioiden
- osallistuu tarvittaessa ruokalistan suunnitteluun
- ajoittaa päivittäiset työtehtävänsä
- laittaa ruokalajit esille
- osallistuu toimipaikan liikeidean tai toiminta-ajatuksen mukaiseen asiakaspalveluun
- siistii ja järjestää työ- ja asiakastiloja
- käsittelee ja käyttää eri jalostusasteella olevia elintarvikkeita
Laajuus 20 osp , jossa on teoriaopetusta ja käytännön työskentelyä oppilaitoksen toiminallissa keittiössä
- Työvuorossa toimiminen on ohjeiden ja tehtävien vaatimusten mukaista sekä suunitelmallista (pukeutuminen, työaikojen noudattamainen, työtehtävien ajoittaminen)
- Lounasruokien valmistaminen on omatoimista, viimeisteltyä sekä asiakaspalvelu tapahtuu asiakaslähtöisesti yrityksen palvelumallin mukaisesti
- Raaka-aineiden käsittely ja laitteiden käyttö itsenäistä tavallisimpia menetelmiä hyödyntäen
- Liike-idean tunteminen, kestävän kehityksen mukainen toiminta, ruokalajien tunteminen, ravitsemissuositusten noudattaminen, erityisruoakvalioiden valmistaminen, ruokaohjeiden muuntaminen sekä ruokalistan suunnittelu
- Ammatillinen kasvu, työtehtävien tekeminen vastuullista ja sitoutuminen työhön
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti