torstai 13. elokuuta 2015

Toteutussuunnitelmaa


  • suurentaa ja pienentää ruokaohjeita 
  • noudattaa omavalvontasuunnitelmaa.
  • vastaanottaa, varastoi ja säilyttää raaka-aineita ja muita tarvikkeita
  • valmistaa lounasruokia ja leivonnaisia perusruokaohjeiden ja -valmistusmenetelmien mukaan
  • muuntaa ruokia asiakkaiden tai asiakasryhmien tarpeet huomioiden
  • osallistuu tarvittaessa ruokalistan suunnitteluun
  • ajoittaa päivittäiset työtehtävänsä
  • laittaa ruokalajit esille
  • osallistuu toimipaikan liikeidean tai toiminta-ajatuksen mukaiseen asiakaspalveluun
  • siistii ja järjestää työ- ja asiakastiloja 
  • käsittelee ja käyttää eri jalostusasteella olevia elintarvikkeita

 


Laajuus 20 osp , jossa on teoriaopetusta ja käytännön työskentelyä oppilaitoksen toiminallissa keittiössä

  • Työvuorossa toimiminen on ohjeiden ja tehtävien vaatimusten mukaista sekä suunitelmallista (pukeutuminen, työaikojen noudattamainen, työtehtävien ajoittaminen) 
  • Lounasruokien valmistaminen on omatoimista, viimeisteltyä sekä asiakaspalvelu tapahtuu asiakaslähtöisesti yrityksen palvelumallin mukaisesti
  • Raaka-aineiden käsittely ja laitteiden käyttö itsenäistä tavallisimpia menetelmiä hyödyntäen
  • Liike-idean tunteminen, kestävän kehityksen mukainen toiminta, ruokalajien tunteminen, ravitsemissuositusten noudattaminen, erityisruoakvalioiden valmistaminen, ruokaohjeiden muuntaminen sekä ruokalistan suunnittelu 
  • Ammatillinen kasvu, työtehtävien tekeminen vastuullista ja sitoutuminen työhön

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti